ınternetten para kazanma yöntemlerini ögrenin

İnternetten en net para kazanma yönetemleri şunlardır.

1) E-ticaret sistemi:
E-ticaret sistemi için ilk olarak bir ürününüz olması gerekir eğer bir dükkan sahibiyseniz veya elinizden inci boncuk kolye,bileklik yapma vs.. işler geliyorsa bu seçenek tam size göre demektir.İnstagram,twitter,facebook gibi sosyal medya platformlarını ve e-ticaret web sitenizi kullanarak çok kısa bir sürede ilgili kitlenize satışlara başlayabilir ve üstüne düşüp ilgilenirseniz büyük meblağlar kazanabilirsiniz.

2) Reklamcılık:
Bu seçenek en yaygın kullanılandır.Hiçbir ücret ödemeden sadece sosyal medya ve blogger,wordpress gibi platfromları kullanarak gelir elde edebilirsiniz.Web sitenizin veya bloğunuzun ziyaretçileri ne kadar fazla ise reklam teklifi ve geliri şansınız o kadar artmaktadır.Günlük haberler veya belirli bir kitleye ayrıntılı hitap eden bir web siteniz iyi düzeyde hit kazanacaktır yerleştireceğiniz haftalık,aylık bannerlar veya sürekli olarak kullanacağınız google adsense size iyi bir ek gelir sağlayabilir.

3) E-spor ve yayıncılık:
Evet yanlış duymadınız "e-sport" buda demek oluyor ki oyun oynayarak para kazanabilirsiniz.Tabii haliyle buda her oyun bağımlısının başarabilceği birşey değil oynadığınız oyunun uzmanı,profesörü olmalısınız ki bir e-spor kulübünde yer alabilesiniz.Şuan türkiyede Leauge Of Legens,Knight Online,CounterStrike GlobalOffansive, gibi en geniş kitlelere hitap eden online oyunlar e-spordan en çok gelir sağlayan oyunlardır.Bunun dışında oynadığınız oyunu twitch platformu ile geniş bir kitleye eğlenceli bir şekilde sunarak sponsorluk,reklam teklifleri,bağış ve üye kazanarak ciddi bir gelir sağlayabilirsiniz(Günlük 5.000kişinin izlediği bir yayını herkesin 1tl verip izlediğini düşünün.).

4) Link kısaltarak kazanmak (En zahmetlisi)
Bunu çok ayrıntılı bir şekilde açıklama gereği duymuyorum ad.fly gibi link kısaltma sitelerini kullanarak kısalttığınız linke girenlere reklam izletiyorsunuz ve bunun karşılığında bu sitelerde size çok düşük meblağlar ödüyor.Tabi geniş bir kitleye hitap ediyor ve linklerinize tıklattırabiliyorsanız güzel bir ek gelir elde edebilirsiniz.

5)Yeteneklerinizden para kazanın!
Matematiğiniz türkçeniz veya herhangi bir dersinizde çok mu iyisiniz? Bunu güzel bir fırsata çevirmek sizin elinizde sadece10,10tg,dersanlat vs.. gibi sitelerde ders vererek veya grafik tasarımı,programlama,icon tasarım,photoshop gibi hizmetler sunarak iyi bir gelir elde edebilirsiniz!


Seo(Arama motoru optimizasyonu),E-ticaret,Reklam,Sosyal medya hizmetleri,kişisel ve kurumsal web sitenizi en uygun fiyatlar ile en güvenli şekilde www.pakalindesign.com'da yaptırabilirsiniz!



Thanks for your comment